Кабінет психолога "Диалог с Дали"

Диалог с Дали - фото
вулиця Сегедская, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Шановні одесити, ви, звичайно, пам'ятаєте регулярно виходяще в ефір телепередачу «Діалог з Далі» – цікавий авторський проект кваліфікованого психолога і досвідченого таролога Людмили Носко.

Ще в молодості ця незвичайна жінка усвідомила, що її життя нерозривно пов'язане з психологією і езотерикою. І протягом багатьох років вона навчалася, щоб відмінно оволодіти цими, тісно пов'язаними між собою, науками. Адже зрозуміти секрет карт таро неможливо без знань в психології, розуміння розвитку психічних процесів особистості. Інакше, неможливо вирішити, як правильно поступити в конкретній ситуації.

І лише відчувши впевненість у своїх силах, знаннях, можливостях, ставши справжнім тарологом, Людмила взяла на себе відповідальність допомагати людям.

Яким чином?

Шляхом взаємодії з картами таро, зчитування інформації, яку відкривають карти, і інтерпретації цієї інформації, базуючись на власних відчуттях і конкретній ситуації.

Так народився проект «Діалог з Далі».

Скажете, просто гадалка?

Ні! Вам не просто розповідуть «що було і що буде», а проаналізують ситуацію у всіх її аспектах, вислухають вашу думку, підтримають, підскажуть правильне рішення.

У Людмили Носко ви придбаєте психолога, особистого консультанта, розуміючу і знаючу рішення проблему подругу.
 

Відгуки