Агентство "Кот в сапогах"

Кот в сапогах - фото
вулиця Коблевская, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Агентство «Кіт в чоботях» — це свято і веселощі, радість і різноманітні розваги, які не тільки порадують дітей, а й подарують приємні емоції їх батькам.

Ми втілюємо у життя казкові свята мрії для дітей різного віку. Для цього ми створюємо авторські шоу, використовуємо якісний тематичний реквізит, пропонуємо послуги професійних аніматорів у оригінальних костюмах.

Серед наших ігрових програм дитина обов'язково обере розвагу за смаком і зможе запам'ятати своє свято, порадувати друзів і гостей події.

Пропонуємо саме дитині визначитися з тематикою свята.

Робокари Полі та Ембер, Щенячий патруль, Маша і ведмідь, Міккі та Мінні Маус, Пітер Пен і Фея Дінь, Даша-подорожниця та багато інших героїв мультфільмів розважатимуть найменших, подарують особливі емоції і враження від ігор і спілкування з «ожившими» мультяшками.

Дівчаткам обов'язково сподобаються наші казкові Принцеси Бель, Снігурочка, Рапунцель і Попелюшка.

Хлопчики оцінять героїв комп'ютерних ігор, супергероїв. Також, ви можете замовити хуліганську, джинсову, військову, гавайську, піратську або шпигунську вечірку — ми створимо цікавий та захопливий сценарій.

Гарантуємо точне і якісне виконання ваших замовлень, практикуємо ретельну попередню підготовку до свята, пропонуємо унікальні авторські сценарії, цікаві конкурси та якісний реквізит. Ми постійно вдосконалюємо свою роботу, впроваджуємо нові сценарії та використовуємо цікаві розваги.

Незабутні емоції і захват вашої дитини — головна і безпосередня мета Агентства «Кіт в чоботях».

Відгуки