Магазин межкомнатных дверей СЭМ

Магазин межкомнатных дверей СЭМ - фото
шосе Тираспольское, 22
(рынок "Анжелика")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Немає жодного житла, від невимогливої "хрущівки" до престижного котеджу за містом, власники якого не задумалися би про те, як оживити інтер'єр, вдихнути в нього життя, вкласти душу.

Професійні дизайнери пропонують багато інтер'єрних рішень, серед яких далеко не останнім моментом є міжкімнатні двері. Адже їх завдання полягає не тільки у тому, щоб виконувати свої функції, але й ідеально вписуватися в концепцію авторського дизайн-проекту.

Ось тут ми і дійшли до головного - продукції компанії "Семилита", продавці-консультанти якої знайомі з усіма тонкощами і нюансами міжкімнатних дверей завдяки тому, що займаються їх поставкою та реалізацією.

З запропонованого асортименту вам лишається лише обрати потрібну модель, серед дверей, представлених наступними брендами:

  • Компанією "TERMINUS", що виготовляє високоякісні дерев'яні двері з натуральних матеріалів.
  • Фабрикою "Новий стиль" - оптимальне співвідношення якості, дизайну, ціни.
  • Фабрикою дверей STDM, що виготовляє двері з дверного полотна збірного типу, оклеєного плівкою ПВХ Renoli за німецькою технологією.
  • Фірмові "Двері Білорусії" високої якості за рахунок поєднання європейських технологій та білоруського досвіду.

В компанії "Семилита" вам запропонують і двері міжкімнатні нестандартних розмірів, а також послуги виготовлення на замовлення корпусної меблі.

Відгуки