Магазин "Канцтовары у Евдокии"

Канцтовары у Евдокии - фото
вулиця Академика Королёва, 92
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Не секрет, що у тих, хто застало державу з іменем Радянський Союз, таке поняття, як «канцелярські товари» запам'яталося не претендуючими на витонченість олівцями, примітивними кліпсами, зошитами з лаконічно-строгими, зовсім позбавленими яскравих кольорів обкладинками. Як і практично повна відсутність самого вибору канцелярських товарів. Усе тільки найнеобхідніше і в стримано-строгому виконанні.

І як же приємно сьогодні згадати про калейдоскоп та багатобарвність сучасних канцелярських товарів – яскравих, веселих і корисних для школярів і студентів, багатих новаторськими винаходами товарів для офісів.

Тут вам не просто олівці-ручки, зошити-блокноти-папки, але й новаторські продукти конструктивних розробок, відмінних чудовим дизайном, функціональністю, різноманітністю виконання, індивідуальним характером.

Високі технології і унікальні сучасні матеріали задіяні в створенні письмових принад, паперової продукції, такої «канцелярської сім'ї», як обкладинки, файли, скоросшивачі, діроколи, степлери, калькулятори і т. д.

Одним словом, сучасний магазин «Канцелярських товарів» представляє ці життєво-необхідні для всіх вироби в усій їх красі та заманливому розмаїтті.
 

Відгуки