Танцювальна школа "Визави"

Визави - фото
вулиця Высоцкого, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,Сб,НдВихідний
Вт,Чт17:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Думаєте, чим зайняти свою дитину у вільний час, які цікаві гуртки або корисні секції вибрати? Стоїть зупинити свій вибір на заняттях танцями, оскільки це не лише чарівно красиво, а й дуже корисно для здоров'я дитини.

Танцювальна школа "Візаві" пропонує індивідуальне і групове навчання бальним танцям дітей від 6 років. Ми готові залучити вашого малюка до чудового танцювального мистецтва, подарувати йому шанс проявити свої таланти і здібності.

Регулярні заняття танцями мають ряд переваг, які ви помітите вже після перших занять:

  • покращують осанку і фізичну витривалість - дитина "витягується", значно рідше хворіє, походка стає більш легкою і впевненою;
  • навчають дитину спокійно сприймати невдачі та програші, бажати і досягати перемоги, ставати більш цілеспрямованим;
  • розвивають музичний слух, почуття ритму;
  • навчають володіти своїм тілом;
  • розвивають інтелект та загальний рівень дитини;
  • роблять дітей більш дисциплінованими та відповідальними.

Наші хореографи мають значний позитивний досвід роботи з дітьми, практикують індивідуальний підхід до малих танцюристів, враховують особливості їх характеру. І в той же час педагоги навчають малюка працювати в колективі, дружити та спілкуватися, здобувати корисний досвід.

Зачаровуюча танцювальна музика, плавність рухів, елегантність па - ці та багато інших складові бальних танців допоможуть вашій дитині доторкнутися до чарівного світу танцювального мистецтва. Заняття принесуть багато радості та задоволення, а успішні виступи на концертах та змаганнях зміцнять віру в себе та свої сили.

Обравши танцювальну школу "Візаві", ви отримаєте професіоналізм та значний досвід, сучасні методики навчання танцям та уважне ставлення до вашої дитини. Ми віримо, що кожна дитина зможе танцювати - приходьте, ми разом подаруємо їй відмінні можливості проявити себе.

Відгуки