Ресторан "Сухуми"

Сухуми - фото
вулиця Академика Вильямса, 62/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ви, точно, зрозуміли, що, говорячи про Сухумі, ми маємо на увазі не столицю сумно непризнаної Абхазії, а щось, не менш цікаве й красиве.

І ще, смачне!

Тому що «Сухумі» - це місце, де вас завжди смачно погодують і чудово розважать. І не просто погодують, а запропонують страви захопливо-унікальної грузинської кухні!

Адже, що таке грузинська кухня? Це смак грузинської пісні! Та сама, яка зачаровує душу, многоголосна, багатогранна й смачна до охоплення безумством. І як тут не повірити Пушкіну, який визнав, що «кожна грузинська страва - це поема».

Ви просто згадайте цю їжу богів: неймовірно смачні хачапурі, святкові сациві, ароматне чахохбілі, божественне харчо, чарівне лобіо. А гарячий, хрусткий грузинський хліб, багатство грузинських сирів, різноманіття незвичайних соусів. І ми ще навіть не говорили про знамениті, неповторні й захоплюючі грузинські вина.

«Сухумі» - це саме те місце, де ви чудово відсвяткуєте будь-яке свято, будь то сімейне торжество, ювілей або день народження, корпоративний вечір або співаюче й танцююче весілля.

Якщо ви спрагли для смачного й веселого свята - вам до «Сухумі»!
 

Відгуки