Магазин "Персидские ковры"

Персидские ковры - фото
вулиця Толбухина, 135/2
(ТЦ "Мегадом", 1 этаж, павильон №44-45)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Персидські килими, напевно, є тими предметами декору інтер'єру, які «поза часом» і «поза модою». Вони дивовижним чином гармонійно виглядають як в класичному середовищі особняка, так і в сучасній квартирі.

Неймовірне багатство відтінків, вишукані дизайни, відмінна якість ручної роботи - все це створює гармонію стилю, розкіші і краси. Завдяки невеликому килиму можна принести до приміщення витончені східні нотки, прикрасити і доповнити обраний стиль.

Персидський килим може стати унікальним декоративним елементом для вашого дому, а також розкішним подарунком близьким людям.

Магазин «Персидські килими» пропонує придбати натуральні персидські килими ручної роботи. Представлені в магазині вироби - елітні і якісні, виконані з натуральних матеріалів за старовинними технологіями.

Чарівні візерунки і орнаменти, різноманіття кольорів, висока щільність і великий вибір - відмінні риси килимів, які ми запрошуємо купити в нашому магазині.

Ми готові відповісти на ваші питання, допомогти з вибором і порадити в питаннях догляду за цими елітними виробами. Персидський килим, придбаний в нашому магазині, принесе в ваш дім багатство і традиції Сходу, стане відмінним прикрасою і гідним доповненням інтер'єру!

Відгуки