Магазин "Пилотаж"

Пилотаж - фото
вулиця Новосельского, 96
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Радіокеровані моделі не залишають байдужими ні маленьких хлопчиків, ні дорослих чоловіків.

Захоплення, захват, неймовірні емоції, які дарують ці класні іграшки, повертають в дитинство, допомагають відволіктися і прекрасно відпочити. Уявіть, як корисним стане відпочинок для батька і сина, якщо вони проведуть день у парку, запускаючи літачок і спостерігаючи за його польотами. Так і не тільки хлопчики лаштуються такою грою. Моделі машинок, човників і тих же літачків можуть стати чудовим подарунком і для дівчинки.

Магазин "Пилотаж" запрошує придбати різноманітні радіокеровані моделі.

У нас великий вибір якісних моделей на будь-який смак, ви можете обрати чудовий подарунок або сувенір - радіокеровані літачки, вертольоти, планери, машинки, судномоделі та багато іншого. Також, у нас є батарейки.

У нас представлена продукція виключно перевірених, надійних виробників, яка відрізняється винятковими характеристиками, довговічністю.

Також, "Пилотаж" виконує сервісне обслуговування, ремонт і діагностику.

Рекомендуємо звернути увагу на роботів - ці дивовижні інтелектуальні іграшки стануть хорошим другом у грі, допоможуть розвинути уяву дитини, логічне мислення, відволікнуть його від мультфільмів і гаджетів. У магазині "Пилотаж" вам запропонують широкий вибір роботів, навчать користуватися ними. А у разі поломки - виконаємо діагностику і ремонт.

В магазині "Пилотаж" ви зможете придбати модель для початківців або пристрої професійного класу. Так що, якщо ви задумувалися, що таке подарувати дитині, приходьте до нас і оберіть чудовий подарунок.

Відгуки