Дитячий садок "Элит-М"

Элит-М - фото
вулиця Мореходная, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт08:00 - 19:00Без перерви
Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
бульвар Французский, 17в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт08:00 - 19:00Без перерви
Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Уявіть собі дитячий садок, де ставлення до малюків не формально-суворе, а щире, з любов'ю, піклуванням та неймовірним терпінням.

Чуємо вашу іронічну фразу: «Чи такі бувають?!».

Уявіть собі, бувають.

І один з них, відмінний приватний садок, розташований у екологічно чудовому, зелено-морському районі Одеси, названий «Еліт М».

Тут з задоволенням чекають малюків у віці від двох до шести років. І запропонують виховання-навчання, засноване на двох програмах:

  • «Школа дошкільних наук», де з малюками проводять заняття з письма, грамоти та розвитку мовлення, логіки, математики та сенсорики, української та англійської мов, літератури, музики та хореографії, знайомлять з оточуючим світом, навчають творчості, етикету та інших необхідних речей.
  • Програма «Неболейка», яка включає комплекс заходів, спрямованих на розвиток та оздоровлення дітей, кліматотерапію, медичне супроводження. Для цього в садку передбачений літній басейн, ароматерапія та фіточаї, дихальна гімнастика і саме улюблене і синє Чорне море. Адже здорова дитина — успішна дитина.

Групи формуємо малочисельні — максимум 12 осіб. Пропонуємо послуги кваліфікованого дитячого психолога. І це далеко не всі «корисності» і «приємності» дитячого садочка «Еліт М», де про малят дбають з повною відповідальністю і великим бажанням, відкритою душею та добрим серцем.

Відгуки