Торгова компанія "L'ambre"

L'ambre - фото
вулиця Большая Арнаутская, 76
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб13:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Краса і неперевершений зовнішній вигляд дарують нам, передусім, неповторні емоції і відчуття своєї бездоганності. Ми тщательно вибираємо косметичні засоби, надаємо перевагу відомим брендам і виробникам. Ведь любов і повага до себе починаються з догляду за своєю зовнішністю.

Торгова марка L'ambre створена, щоб пропонувати користувачам продукцію високої якості, з гарантованим позитивним ефектом. Результати нашої роботи високо оцінили користувачі в різних куточках світу. Ми практикуємо співпрацю з провідними постачальниками сировини та провідними косметичними лабораторіями Франції, що гарантує високу якість, безпеку і ексклюзивність косметичних засобів. Кожний етап процесу створення продукції тщательно контролюється.

Торгова компанія «L'ambre» пропонує придбати оптом і в роздріб косметику, парфумерію, аксесуари для чоловіків, жінок і дітей.

Асортимент пропонованої продукції включає велику різноманітність товарів для жінок:

  • засоби по догляду за шкірою обличчя і тіла;
  • парфумерія — авторська та номерна колекції, аромати для дітей і парфумовані набори;
  • засоби для макіяжу;
  • великолепні прикраси — браслети, сережки, намистини;
  • аксесуари.

Крім того, пропонуємо ознайомитися з нашою продукцією для чоловіків, зокрема оцінити парфумерію і засоби по догляду за шкірою, а також придбати якісну і безпечну косметику для дітей.

Ми впевнені, що користувачі продукції L'ambre оцінять її високі якості, виберуть оптимальні засоби для себе і своєї сім'ї.

Завдяки широкій мережі наших консультантів наші клієнти регулярно отримують можливість випробувати нові засоби, придбати їх за вигідними цінами. Працюємо чесно, відкрито і разом відкриваємо красу.

Відгуки