Сервісний центр "Мастер Комп"

Мастер Комп - фото
вулиця Семинарская, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 20:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Шкодує і дуже образливо, коли улюблений і надійний помічник - телефон або ноутбук починають "зависати", підводити в найвідповідальніший момент або взагалі виходять з ладу. Не варто поспішати придбавати нову техніку. Завжди є шанс відремонтувати або покращити роботу гаджета.

На допомогу тим, хто не може довго обходитися без улюбленого телефона, у кого ноутбук не вмикається, а він зберігає важливі документи в єдиному примірнику, хто випадково розбив екран планшета, йде "Майстер Комп". Наші спеціалісти відмінно розбираються в особливостях і нюансах роботи техніки від різних виробників, прекрасно орієнтуються в можливих причинах і способах усунення несправностей.

Крім того, ми запропонуємо вам цікаві та модні аксесуари, які підкреслять ваш стиль, допоможуть зробити ваш телефон більш зручним.

Ми швидко і, головне, якісно повернемо вашому пристрою початкові характеристики і функціональні можливості.

Послуги "Майстер Комп" різноманітні і включають:

  • ремонт мобільних телефонів, комп'ютерів, ноутбуків, планшетів;
  • продаж аксесуарів до мобільних телефонів - вас здивує багатство і різноманітність запропонованих варіантів;
  • продаж комплектуючих деталей для комп'ютерів;
  • виїзд спеціаліста для діагностики та ремонту безпосередньо у вас вдома або в офісі.

Ми допоможемо встановити на ваш гаджет необхідні програми або додатки, виконаємо прошивку телефонів, планшетів, навігаторів, обріжемо сім-карти, приклеїм захисну плівку.

Звертайтеся в "Майстер Комп" - вас чекають професійний підхід, грамотні консультації, відповідальність і швидкість роботи.

Відгуки