Магазин "Вело Пропаганда"

Вело Пропаганда - фото
вулиця Осипова, 48
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Велосипед — це свобода і відчуття вітру за плечима, це чудова можливість здійснювати тривалі, корисні і цікаві велосипедні прогулянки, гуляти і відкривати для себе нові, цікаві місця. Велосипед забезпечить вам мобільність і швидкий доступ.

Придбати або взяти в оренду, відремонтувати якісні, сучасні надійні велосипеди пропонує магазин «Вело Пропаганда».

Ми співпрацюємо з такими відомими виробниками, як Giant, Liv, KORE, Bell, Giro, Topeak, Abus, Shimano, Schwalbe, Fox і ін. А також, у нас можна придбати моделі українських брендів — Pride, OnRide, Vk, Neko.

Асортимент пропонованих магазином «Вело Пропаганда» товарів включає:

  • колеса і покришки — ободи, спиці, втулки, камери, ніпелі, покришки і ін.;
  • аксесуари — фонари, комп'ютери, сумки, крила, замки, велобагажники, дзеркала, дзвоники, дитячі сидіння, насоси, флягодержателі і багато іншого;
  • запчастини — кермо, гріпси, касети, ланцюги, педалі, перемикачі, рами і вилки, сідла, гальмові колодки, зірки;
  • велосипеди — хардтейл, двопідвіси, міські, шосейні, дитячі, електровелосипеди;
  • хімію і мастила;
  • мотоекіпіровку, мотозапчастини і аксесуари.

Оренда велосипеда — чудовий спосіб покататися по новим маршрутам, дослідити незнайомі території, прогулятися вздовж моря разом з друзями. Для оренди ми надаємо відмінні моделі велосипедів, технічно справні і надійні.

Одним з важливих наших переваг — достатній досвід участі в змаганнях, що дозволяє враховувати важливі нюанси при виборі моделей велосипедів. «Вело Пропаганда» пропонує послуги ремонту і обслуговування велосипедів. Наше головне завдання — забезпечити вас надійним, сучасним помічником за доступною ціною.

Відгуки