Магазин "Мир дерева"

Мир дерева - фото
вулиця Толбухина, 135
(ТЦ "МегаДом")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Мабуть, складно назвати більш універсальний матеріал для обробки дому, ніж дерево. Дерев'яні вироби володіють особливим теплом і шармом, надають затишок і почуття захищеності, доповнюють різноманітні інтер'єри та дизайнерські стилі приміщення.

Підлога, підвіконня, двері, виготовлені з дерева, гарно виглядають і мають відмінні характеристики. Якщо ви цінуєте класичну красу і шарм дерева, якщо бажаєте придбати високоякісні та ексклюзивні товари для обробки вашого дому, запрошуємо відвідати магазин «Світ Дерева».

Ми спеціалізуємося на продажу і монтажі міжкімнатних дерев'яних дверей, паркетної дошки. Пропонуємо підлогові покриття від провідного світового виробника — групи Barlinek (Польща). Товари цього виробника успішно продаються в більш ніж 60 країнах світу і користуються повністю виправданою довірою завдяки різноманітному асортименту, відмінній якості та високим показникам зносостійкості. Виробнича потужність підприємства складає понад 11 млн квадратних метрів на рік.

Особливе місце в переліку пропонованої продукції займає паркетна дошка Barlinek. Це унікальне багатошарове підлогове покриття виготовляють з благородних порід дерева — європейських і екзотичних.

Крім паркетної дошки, підприємство виробляє:

  • спеціальне підлогове покриття для спортивних та інших об'єктів;
  • підлогові плінтуси;
  • деревне паливо — пелети та брикети.

Велика увага при виробництві дерев'яних виробів компанія приділяє захисту навколишнього середовища, ініціює багато програм захисту природи, фінансує посадку дерев. А готова продукція відповідає високим стандартам екологічної чистоти та безпеки.

В магазині «Світ дерева» ви можете замовити цю високоякісну продукцію для свого дому, ми готові допомогти підібрати вам ідеальні варіанти, виконати монтаж і надати корисні консультації щодо питань догляду та експлуатації. Завітайте і переконайтеся — якісний дерев'яний паркет перетворить ваше житло, надасть йому розкішний, стильний і модний вигляд.

Відгуки