Компанія "Геоконсалтинг"

Геоконсалтинг - фото
вулиця Ришельевская, 72
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Якщо Вам необхідно врегулювати правовідносини в сфері землеустрою і Ви не хочете занурюватися в цей тривалий і витратний процес, який забирає багато часу та зусиль - наша компанія ТОВ "Геоконсалтінг" готова Вам допомогти.

ТОВ "Геоконсалтінг" з моменту свого заснування у 1998 році надає професійну допомогу у проведенні всіх необхідних землеустроїтельних та геодезичних робіт. Наш багаторічний досвід та професіоналізм наших співробітників дозволяє нам вирішувати будь-які питання в сфері землеустрою та геодезії.

Основні напрямки діяльності компанії: проект розподілу земельної ділянки, геодезичний знімок земельної ділянки, земельно-кадастрові послуги, оцінка землі та нерухомості, винос меж земельної ділянки у природу, агрохімічний та екологічний аналіз ґрунтів, складання ортофотопланів та виконання інших аерофотозйомочних робіт.

Серед замовників проектів виступали: Кадорр Груп, Одеський національний університет "Одеська юридична академія", Одеська міська рада, Міханікі Україна, Адміністрація Одеського Морського Порту, ПАТ "УкрНафта", Генеральне консульство Республіки Польща в Одесі.

Очевидні переваги співпраці з нами і відповідь чому саме ми.

1. Вам не потрібно ходити по кабінетах та стояти в чергах, ми виконуємо всю роботу від початку до кінця. "Геоконсалтінг" бере на себе розробку проекту та подальше супроводження технічної документації при узгодженні або проходженні державної експертизи.

2. Ми на ринку з 1998 року, і це свідчить про те, що ми знаємо свою справу, і про колосальний досвід наших спеціалістів, які можуть гнучко підійти до вирішення будь-якого питання.

3. Наша гнучкість та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяють вибрати прийнятні для Вас умови роботи з термінами та вартістю.

4. Ми не стоїмо на місці і завжди йдемо в ногу з часом - придбавши нове висококласне обладнання. Використовуємо новинки в електротехніці для картографування місцевості. Ортофотоплани стали реальною альтернативою готовим топографічним планам місцевості. Аерофотозйомка виконується нами за допомогою власного обладнання. У арсеналі наших геодезистів знаходиться сучасні квадрокоптери, ресурс та потужність яких, дозволяють створювати сотні гектарів ортофотопланів за короткий проміжок часу.

Відгуки