Клуб бойових мистецтв "Euroasian Martial Arts"

Euroasian Martial Arts - фото
вулиця Канатная, 79
(стадион "Спартак")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,НдВихідний
Вт,Чт,Сб16:00 - 21:00Без перерви

Інформація

У баченні назви «Євроазійські бойові мистецтва», ви, безсумнівно, зрозуміли і чітко визначили - у нашому об'єктиві одеський клуб, де навчають майстерності японських бойових мистецтв. 

Однак, уточнимо, в клубі викладають техніку наступних напрямків японської боротьби: 

  • Спортивній японській боротьбі - карате. Боротьбі, закаляючій тіло, зміцнюючій дух, відкриваючій нові здібності, розширюючій межі можливостей та навчаючій захисту без зброї. 
  • Бойовому мистецтву Японії - джиу-джитсу, яким володіли японські самураї. Спеціальна система бою для захисту від ножа (з різних положень), від зброї (пістолета) з близької відстані. 

Техніка мистецтва японської боротьби базується на ударах руками і ногами, кидках, болісних подушувальних приймах, боротьбі лежачи - на партері. 

Кого і як навчають в клубі? 

Дорослі і діти, які досягли 4,5 року, займаються у групах або на індивідуальних тренуваннях. 

Чи варто розповідати, що дають такі заняття? 

Якщо коротко і точно, то клуб виховує справжніх, сильних тілом і духом, впевнених у собі чоловіків.

І вишукано-стриманих зовнішньо хрупких, але вміючих відстояти себе, подругу та того хлопця, дівчат. Тих самих милих леді, до яких з поганими намірами краще не підходити, бо себе дорожче буде. У всіх відношеннях, проявах і сенсах. 

Адже учні клубу, безперечно, знають давній філософський постулат, покладений в основу техніки японської боротьби: «М'якість переможе силу і зло».

 

Відгуки