Школа польської мови "Alicja"

Alicja - фото
вулиця Екатерининская, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний
дорога Люстдорфская, 140а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мелодійна польська мова відкриває багато нових горизонтів і цікавих можливостей. Адже Польща - європейська країна з давніми культурними традиціями, швидким технологічним і науковим прогресом, високим рівнем економічного розвитку. Володіння польською мовою дає можливість ознайомитися з європейськими цінностями, вчитися і працювати.

Якщо ви хочете швидко і якісно вивчити польську мову, запрошуємо на навчання до Школи польської мови "Alicija". Володіючи достатнім досвідом, ефективними методиками, спеціалісти школи гарантують - займаючись регулярно, ви досить швидко зможете читати, писати і розмовляти на польській мові.

Школа польської мови "Alicija" пропонує курси різних рівнів для дітей і дорослих. Крім того, у нас можна пройти спеціальні курси, наприклад, курс "Історія і культура Польщі" для отримання Карти Поляка або для більш детального вивчення країни, курс "Я - студент" для підготовки до навчання в Польщі і інші. Практикуємо як індивідуальні, так і групові заняття.

Для навчання ми надаємо необхідні навчальні матеріали (диски, підручники, статті), польськомовну бібліотеку, пропонуємо відвідування розмовного клубу. Перед записом у вас є можливість послухати безкоштовне пробне заняття.

Після успішного складання екзамену, і ми впевнені, що ви прекрасно вивчити нову мову і легко її складете, ви отримаєте сертифікат, який допоможе вам навчатися в багатьох польських вузах.

Ми застосовуємо сучасні методики навчання, досить прості і доступні для учнів з різним початковим рівнем, робимо акцент на розмовну практику, спілкуємося на найрізноманітніші теми, щоб постійно збільшувати ваш словниковий запас, легкість сприйняття мови на слух.

Школа польської мови "Alicija" відкриє перед вами дрібниці і нюанси вивчення польської мови.

Відгуки