Джаз-клуб "Перрон №7"

Перрон №7 - фото
вулиця Малая Арнаутская, 56
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Чт,ПтВихідний
Вт,Сб,Нд17:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Перрон №7 — перший спеціалізований джаз-клуб в Одесі. На трьох поверхах гостинного простору Перрона знайшлося місце для камерного концертного залу, розміщеного в діючій студії звукозапису, ресторану та м'якого лаунжу на Чердаку.
 
Концерти на Перроні №7 проходять у тон-залі діючої студії звукозапису. Стіни з звукопоглинаючого матеріалу, спеціальні меблі та геометрія приміщення гарантують, що ви зможете почути музику саме такою, якою її задумали музиканти. Ідеальна розбірливість вокалу, барабани, які не глушать навіть, якщо ви знаходитесь на відстані витягнутої руки. 

Зануртесь в особливо-теплу атмосферу гостинного простору, де розмістилися: 

  • Зал-студія для концертів
  • Камерна сцена
  • Студія звукозапису в тон-залі якої проходять концерти
  • Ресторан з притягуючою увагу відкритою кухнею, смачним «італійським» буфетом та авторським меню від шеф-кухаря
  • Затишний бар
  • М'який, душевний лаунж та камерна сцена з авторськими коктейлями на Чердаку. 

Відкрийте для себе клуб, де гості не лаються і не їдять під час концерту. Де в залі і просторі панує затишок і атмосфера, в якій всі друзі, а якщо навіть ви не знайомі, то у вас є мільйон тем, щоб розпочати розмову. Наприклад, поговорити про джаз.
 

Авторський джаз — це саме те, що створило цю музику. Розумієте, що всі хіти, виконувані зараз кавер-групами, хтось колись написав? Якщо так, приходьте знайомитися з тими, хто сьогодні формує майбутнє джазу в світі!

Відгуки