Туристичне агентство "Территория отдыха"

Территория отдыха - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 3а/8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

У передчутті відпочинку ми мріємо і гріємось на теплому, ласкавому морі, приємних емоціях, цікавих враженнях і знайомствах. Ми чекаємо відпустки цілий рік і маємо право очікувати, що подорож подарує нам неймовірну енергію і бадьорість. І для цього потрібно організувати відпочинок так, щоб жодні дрібниці не затьмарювали цих приємних днів.

А в цьому питанні готові вам допомогти професіонали туристичне агентство "Територія відпочинку". Наш досвід, професіоналізм, відповідальність - запорука вашої чудової відпустки.

Територія відпочинку працює в таких напрямках:

  • організація турів в Україні та за кордоном;
  • візова підтримка та медичне страхування;
  • продаж автобусних квитків, залізничних та авіаквитків.

З нами ви зможете відвідати такі країни, як Болгарія і Туреччина, Єгипет і Туніс, Індія, країни Європи, Азії та багато інших прекрасних куточків нашої планети. Ми задовольнимо запити любителів різних видів відпочинку, у вас буде можливість ознайомитися з визначними пам'ятками країни, вивчити її культуру і традиції, спробувати кулінарні шедеври і скласти своє враження.

Вас порадують наші регулярні акції та знижки.

Дозвольте професіоналам туристичної сфери взяти на себе важливі організаційні питання вашого відпочинку - дозвольте собі розкіш приємної, корисної поїздки без зайвих клопотів.

Відгуки