Ательє "Норка"

Норка - фото
площа Соборная, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб08:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми мріємо виглядати модно і стильно, не хочемо зустрічати нашу нову сукню на кожній другій жінці, бажаємо втіляти індивідуальні уподобання і підкреслювати одягом достоїнства своєї фігури. У цьому випадку обійтися лише тими речами, які пропонують магазини й ринки, практично неможливо.

Якщо ж ви хочете поповнити свій гардероб якісною й унікальною річчю, варто звертатися до професіоналів ательє «Норка». Ми цінуємо і любимо своїх клієнтів, вміємо підібрати оптимальну модель, обов'язково враховуємо індивідуальні уподобання й смаки.

Варто відзначити важливу особливість нашої роботи — ми займаємося пошиттям і ремонтом хутрових і шкіряних виробів. Шуби і плащі, куртки і палантини, головні убори, аксесуари і багато інших виробів стануть «перлинами» вашого гардеробу, подарують вам неповторні емоції та непідроблену радість.

Наші майстри — досвідчені і висококваліфіковані, вміють обережно й аккуратно працювати з дорогими, декількатними тканинами, завжди йдуть назустріч бажанням клієнта.

Крім хутра й шкіри, у нас можна замовити вечірнє плаття або костюм, відремонтувати й оновити улюблену річ, продовжити стрічку її служби.

Ательє «Норка» запрошує тих, хто цінує якість і швидкість роботи, доступні ціни і доброзичливість.

Відгуки