Кафе "Артист на Еврейской"

Артист на Еврейской - фото
вулиця Пушкинская, 28
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Якщо ви бажаєте додати смачні і ароматні нотки до вечірнього спілкування з друзями, плануєте сімейну вечірку або святкування з колегами по роботі, радимо завітати в кафе "Артист на Єврейській". Вас зустріне тепла і дружня атмосфера, високий рівень обслуговування і, що дуже важливо - надзвичайна кухня.

Ми пропонуємо спробувати різноманітні страви європейської та одеської кухні. Вас очікує великий вибір гарячих і холодних закусок, салатів, ніжних десертів, напоїв в широкому асортименті та багато іншого, приготованого для вас з особливою увагою і турботою.

Особливе задоволення ви зможете отримати під час перегляду спортивних трансляцій. Варто відчути цей азарт, емоції, збудження в команді однодумців - любителів змагань. Ми забезпечимо вас відповідними закусками і напоями.

Ми практикуємо доставку їжі до дому. Коли на вулиці погана погода або вам не хочеться виходити, а може, до вас раптово "заглянули" гості - це не привід відмовлятися від смакоти. Доставимо у найкращому вигляді ваші улюблені страви і десерти.

Запрошуємо святкувати важливу подію вашого життя - день народження, весілля або народження дитини в нашому стильному і просторому банкетному залі з вмісткістю до 50 осіб. Ми організуємо святкування на найвищому рівні, щоб ви і ваші гості ще довго з теплотою згадували ваше свято

Смачна кухня кафе "Артист на Єврейській" порадує справжніх гурманів, подарує хвилинки справжньої кулінарної насолоди, підніме настрій і відволікає від щоденних турбот.

Відгуки