Аптека "Vita"

Vita - фото
вулиця Пастера, 60
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Ми не помилилися, коли сказали, що «Vita» – це аптека. 

Але все не так просто. Тому що «Vita» – не звичайна аптека в нашому розумінні, а гомеопатична, базова аптека Одеського медичного університету. І на її базі створений Центр Гомеопатії, де проходять першочергову спеціалізацію, а також підвищення кваліфікації, провізори, фармацевти, лікарі, здійснюється підготовка фахівців-гомеопатів. 

Тому, у цій аптеці, крім традиційних лікарських препаратів, вам запропонують лікарські засоби гомеопатичні, які в якості обов'язкового порядку відповідають асортименту номенклатури і не поступаються зарубіжним аналогам. 

При цьому всі гомеопатичні засоби виготовляються висококваліфікованими фахівцями в лабораторіях зі спеціальним обладнанням і незмінно високим санітарним рівнем. Сировина постачається з ботанічних садів України, необхідні речовини – від зарекомендувавших себе фірм Австрії, Німеччини, Франції, Ізраїлю, Великобританії, Індії, Греції, Польщі, Бразилії. 

І, що особливо важливо, тут дбають про спеціальні групи людей, використовуючи систему знижкових карток на засоби гомеопатії (мінус 10-15%) для пенсіонерів, інвалідів, студентів.

Відгуки