Фірма "Всеслав"

Всеслав - фото
дорога Люстдорфская, 140а/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Переклад:

Одеса і вода нерозривно пов'язані. І ми маємо на увазі не тільки рідне Чорне море, але й такі водні простори, як басейни і фонтани, яких багато не буває.

Звичайно, що, задумавшись про басейн, ви намагаєтеся знайти таке підприємство, яке створить надійну, довговічну, комфортну, красиву та сучасну споруду.

І ми його знайшли!

Знайомтеся з підприємством "Всеслав", яке має величезний досвід у створенні стаціонарних басейнів з використанням новітніх технологій водопідготовки, що базуються на функціонуванні універсальних та ефективних фільтраційних установок.

На що ви можете розраховувати, ставши клієнтами підприємства "Всеслав"?

  • Можливості та пропозиції підприємства:
  • Будівництво, монтаж, реконструкція басейнів з чітким визначенням конструкції споруди (легкі або важкі), вибору технологій, узгодження технічних рішень.
  • Реалізація обладнання для басейнів (навісні, пісчані фільтрації, насоси, форсуночні комплекти, пристрій забору води, освітлення, автоматичні ролети, водоспади, аксесуари).
  • Обслуговування басейнів і фонтанів сервісне (перевірка та контроль хімічного складу води, чищення фільтрів, діагностика обладнання та механізмів і т. Д.)
  • Реалізація хімії для басейнів (для дезінфекції, регулювання рівня РН, профілактики).

Хочете басейн швидко, економно, надійно?

Звертайтеся до спеціалістів "Всеслава"!

 

Відгуки