Торгово-сервісний центр "Эско-Одесса"

Эско-Одесса - фото
вулиця Строганова, 29а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Для майстрів на все руки, для тих, хто на «ти» з ремонтними та будівельними роботами, кому близкі і відкриті секрети роботи в саду-городі та на своїй ділянці, гостинно відчинені двері спеціалізованого ІМ та торгово-сервісного центру «Еско-Одеса».  

Де, де, а тут ви точно знайдете необхідний будівельний інструмент, садово-паркову техніку та аксесуари. А в придачу – відмінне сервісне обслуговування. 

Десятиліттями (з 1998 року) компанія вдосконалює мистецтво постачання, реалізації, доставки та сервісного обслуговування цієї продукції, представляючи бренди таких відомих світових виробників, як BOSH, DeWALT, SOLO, CEDIMA, Alpina, Stanly та інших. 

Окрім допомоги професійних консультантів, досвід і знання яких дійсно унікальні, компанія розташовується: 

  • Великим власним демонстраційним залом, де можна спробувати роботу сподобавшихся електроінструментів та техніки.
  • Власним сервісним центром, що здійснює гарантійне, післягарантійне обслуговування, попередньоспродажну підготовку техніки. Сервіс «Еско-Одеса» визнаний кращим у Східній Європі.
  • Великими складськими площами, розташованими в тому ж комплексі, що демонстраційний зал і сервіс. А отже, вам не доведеться чекати доставки товару - все є на місці, «не відступаючи від каси». 

Ласкаво просимо в «Еско-Одеса»!

Відгуки