Хостел "На Пушкинской"

На Пушкинской - фото
вулиця Пушкинская, 71
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Якщо ви вирішили невеликий відпочинок і відволіктися, а для цих цілей обрали Оздоровчий комплекс «На Пушкінській» — ви точно зробили правильний вибір. Адже тут панує затишна і радушна атмосфера, яка дозволяє якісно й повноцінно відпочити, розслабитися, знайти стан душевного рівноваги і спокою. Крім того, наш заклад буде корисним для людей, які перебувають в командировках або службових поїздках.

Оздоровчий комплекс «На Пушкінській» зручно розташувався на перетині ділової і культурної частини міста, що дозволить одночасно відпочивати, культурно збагачуватися і вирішувати важливі службові питання.

Ми підготували для вас затишні та комфортні номери, просторі та світлі. Надаємо необхідні для комфортного проживання зручності. М'які ліжка, пральна машина, душ, кухня, безкоштовний доступ до інтернету, лаунж-зона — ми продумали все до найменших деталей. А піклування, такт і увага персоналу сприятимуть вашим хорошим враженням від нашого комплексу. Передбачаємо щоденну оплату проживання.

Мешканці нашого комплексу зможуть відвідувати:

  • сауну;
  • сесії масажу;
  • фітнес-клуб;
  • салон краси та скористатися послугами косметолога.

В Оздоровчому комплексі «На Пушкінській» ви зможете зробити повну «перезавантаження» свого організму, оздоровитися і відновити сили.

Відгуки