Весільний салон "Лідія"

Лідія - фото
площа Соборная, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

Ні одну сукню ми не вибираємо настільки ретельно, трепетно і уважно, як весільну.

Це вбрання, про яке дівчата мріють з дитинства, яке уявляють у мріях у юності і докладно продумують з моменту, коли відповідатимуть закляттю "так".

Задовольнити суворі вимоги нареченої, створити унікальний образ і стиль - головні і дуже важливі завдання, які ставить перед собою Весільний салон "Лідія".

Тут практикують продаж, пошив і прокат весільних, вечірніх суконь. У салоні все продумано до дрібниць, щоб наречені в приємній та комфортній атмосфері, скориставшись допомогою та порадами досвідчених консультантів, змогли вибрати свій ідеальний наряд.

Весільний салон "Лідія" пропонує:

  • роскошні весільні сукні - у нас представлені моделі пишних або прямих фасонів, з корсетом, з шлейфом, короткі або "рибка", в різних відтінках;
  • ексклюзивні вечірні сукні для прийомів або випускних вечорів;
  • аксесуари від Judith Lieber, Accessories, Sposa Fiori, Alessandra Avallone - криноліни, кольє, капелюхи, біжутерію, вінки, квіти, діадеми та багато іншого.

До ваших послуг - вишукані вироби відомих світових брендів Max Mara, Lidiya Konstantynova та інших відомих дизайнерів. Ретельно підібрані тканини, мережива, декоративні елементи дозволяють створювати чарівні вбрання, які підкреслюють ніжну красу нареченої і важливість моменту. Ми завжди йдемо назустріч бажанням наших клієнтів і виконуємо найтаємніші мрії.

Відгуки