Шоу-рум дизайнера Кира Тан

Шоу-рум дизайнера Кира Тан - фото
вулиця Бунина, 38
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт13:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд12:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Практично кожна маленька дівчинка мріє почувати себе справжньою принцесою, героїнею казки. А для цього необхідний чарівний наряд — розкішна сукня, яка підкреслить її красу, ніжність, торкливий образ.

Саме такі казкові сукні чекають юних принцес в Шоу-румі дизайнера Кири Тан. Цей новий, активно розвиваючийся бренд пропонує різноманітні рішення для свят та урочистих випадків — виступів, випускних вечорів, конкурсів краси, танців, святкування дня народження та багатьох інших прекрасних подій.

Колекція дизайнера Кири Тан включає неповторні та ексклюзивні авторські моделі для дівчаток від 3 до 13 років. Наряди створені з урахуванням модних тенденцій дитячої, вечірньої та весільної моди.

Ви зможете придбати вражаючі наряди різних силуетів і фасонів:
  • сукні в стилі грецьких богинь;
  • елегантні силуети «рибки»;
  • коктейльні сукні;
  • пишні класичні бальні наряди.
Кожна модель шиється з використанням високоякісних європейських тканин, мережива і обробних матеріалів, оригінальних каменів, кришталю Swarovski та інших декоративних елементів, виконаних вручну.

Ми забезпечимо повний лук вашої принцеси — запропонуємо діадеми, сумочки, рукавички, пухові пончо та інші важливі складові частини чарівного образу.

Дозвольте вашій малятці відчути себе героїнею прекрасної казки — подаруйте їй сукню від дизайнера Кири Тан.

Відгуки