Торгово-сервісний центр "Автостекла"

Автостекла - фото
вулиця 25-й Чапаевской дивизии (Дмитрия Инглези), 1р
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви згодні з тим, що сучасні автомобілі експлуатуються в достатньо складних умовах?

У цьому аспекті якість деталей і вузлів машини, включаючи автоскла, набуває, звичайно, першостепенного значення.

Безпека, як для водія, так і для пасажирів в багато чому визначається якістю та способом встановлення лобового скла, оскільки саме воно може запобігти травмам і пошкодженням у разі аварії чи ДТП.

А де знайти якісне автоскло та його надійне встановлення?

У торгово-сервісному центрі «Автоскла».

Тому що клієнти центру придбають не лише надійні автоскла, які відрізняються високою міцністю та надійністю, але і такі послуги, як:

  • Встановлення автомобільних скла лобових, які отримують максимальне навантаження, а отже, з високим коефіцієнтом прозорості, надійною міцністю, стійкістю до будь-яких ударних навантажень. І, звичайно ж, скла бокових і задніх.
  • Ремонт і полірування скла - заделка тріщин, усунення подряпин, сколів і інших незначних, не загрожуючих «життю» скла пошкоджень.
  • Тонування автоскла, що сприяє збільшенню комфортності, завдяки теплоізоляційним властивостям покриття і безпеці у зв'язку з утриманням осколків скла в разі пошкоджень.
  • Полірування фар, постраждалих від дрібних дефектів при їх «бомбардуванні» піском, гравієм, щебнем, що призводить до затуманювання і, як наслідок, неправильного розсіювання світла.

Обирайте якість і надійність торгово-сервісного центру «Автоскла».

Відгуки