Компанія "Ваш бассейн"

Ваш бассейн - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 4в, офіс 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Басейн — це відмінна можливість корисного і комфортного відпочинку, розслаблення, подливого задоволення. Якщо раніше встановлення басейну вдома було недосяжним розкішшю, то сьогодні це зовсім популярна послуга.

Басейни встановлюють як власники баз відпочинку, саун, готелів, так і звичайні користувачі для свого будинку або дачі. Різноманітність басейнів, широкий розмірний ряд дозволяють оптимально їх вписати навіть на невелику площу, стильно обіграти в дизайні будинку або подвір'я.

Компанія "Ваш Басейн" пропонує послуги встановлення, сервісного обслуговування басейнів, а також продажу обладнання і хімічних засобів для очищення басейнів. У нас можна придбати басейни зі скловолокна і з пластику. Ми співпрацюємо з провідними, відповідальними виробниками, що дозволяє гарантувати відмінну якість і оптимальні ціни запропонованої продукції.

Наші спеціалісти допоможуть орієнтуватися в нашому асортименті, вибрати оптимальний басейн, встановлять і підключать пристрій, нададуть консультації з питань експлуатації і обслуговування басейна. Гарантуємо виконання необхідних операцій по встановленню басейна "під ключ".

Пропонуємо басейни різних розмірів і конфігурацій, а також, накриття для них — тенти, розсувні павільйони і батутні покриття.

Ми впевнені, що басейн стане улюбленим місцем відпочинку вашої сім'ї і друзів.

 

Відгуки