Відпочинковий комплекс "Одиссей"

Одиссей - фото
дорога Фонтанская, 91
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Можна довго перераховувати прекрасні можливості міста Одеси, як у плані роботи, так і у плані дозвілля. І все одно цих слів буде мало, щоб описати, наскільки це місто гарне й багатогранне.

Не даремно ж туристи прагнуть відвідати головні його визначні місця, зануритися у чисті води Чорного моря, зарядитися енергетикою дискотек і нічних клубів, спробувати смачні страви у ресторанах і кафе.

І все це задоволення передбачає необхідність десь зупинитися. Не дорого, чисто, затишно й красиво — ось саме так, лаконічно й дуже точно можна описати міні-готель «Одіссей», розташований у п'яти хвилинах від моря.

Тут вас чекають: справжнє одеське гостинність і радушність, комфорт і відмінний відпочинок.

Словом, все для того, щоб на світанку наступного дня знову відправлятися відкривати красу міста й захоплюватися його дивами.

Затишний міні-готель «Одіссей» запрошує зупинитися у одному з номерів, де все облаштовано для максимальної зручності гостей.

До вашої уваги:

  • 9 номерів стандарт;
  • 5 номерів покращений стандарт;
  • 3 люкс номери;
  • 3 двокімнатні номери.

У кожному номері передбачені необхідні елементи комфортного проживання — меблі, побутові прилади (фен, праска, чайник), капці, туалетні аксесуари. Обстановка готелю сприяє якісному відпочинку. Ви обов'язково залишитеся хороші спогади про це дивовижне місце.

Крім того, в кафе «Одіссей» вам надається можливість не лише смачно снідати, обідати і вечеряти за дуже привабливими цінами, але й влаштувати банкети й фуршети.

«Одіссей» чекає на вас, щоб здивувати, вразити й впечатлити виключно в позитивному сенсі.

Відгуки