СОЦ "Энергия плюс"

СОЦ "Энергия плюс" - фото
вулиця Александра Невского, 43/2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:0013:00 - 15:00
НдВихідний

Інформація

Спортивно-оздоровчий центр «Енергія плюс» запрошує тих, хто дбає про своє здоров'я і віддає перевагу сучасному підходу та ефективним методикам. У повсякденному житті ми мало рухаємося та нерегулярно харчуємося, постійно стикаємося зі стресами та різними неприємними ситуаціями. «Енергія плюс» допоможе ліквідувати їх наслідки, пропонуючи різноманітні методики поліпшення якості вашого життя.

В першу чергу, мова піде про спортивні заняття. Запрошуємо обрати той вид, який підійде саме вам - шейпінг, фітнес, пілатес, айкідо, бодіфлекс, танці, джиу-джитсу. Регулярні заняття допоможуть скинути зайву вагу, зміцнити осанку, попередять розвиток різних захворювань, а також значно покращать ваше психологічне становище, даруватимуть почуття віри у себе і свої можливості. Ми детально розповімо про ті чи інші спортивні заняття, щоб ви змогли обрати той вид, який буде корисним і принесе задоволення.

Також, спортивно-оздоровчий центр «Енергія плюс» пропонує різноманітні комплексні програми з фізичної реабілітації та лікувальної фізкультури для дітей з обмеженими можливостями.

У нас працюють спортивні секції для дітей від 5 років, де професійні тренери допоможуть вашим дітям розвинути спортивні таланти та відкрити шлях до великого спорту.

Важливою складовою роботи центру «Енергія плюс» є психологічна допомога. Надаємо корисні послуги:

  • у кризових ситуаціях сімейного життя;
  • у взаємини дітей батьків;
  • діагностуємо і вирішуємо проблеми зростання та розвитку дітей;
  • надаємо консультації психолога;
  • надаємо психотерапевтичну підтримку сім'ї.

Спортивно-оздоровчий центр «Енергія плюс» - це професіоналізм спеціалістів, сучасні методики та достатній практичний досвід роботи. Дозвольте позитивній енергії, яку ви отримаєте у нашому центрі, змінювати вас і ваше життя, поліпшувати його у найрізноманітніших сферах, попереджати хвороби та жити активно і повноцінно.

Відгуки