Навчально-консультаційний центр "Эффект"

Эффект - фото
вулиця Массив Радужный (с. Лиманка), 9в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Навички роботи в різних сферах діяльності можуть стати як надійними помічниками у повсякденному житті, так і початком чудової кар'єри, успішного бізнесу та особистісного зростання.

Так, розпочинаючи навчання на курсах крою та шиття, ми, перш за все, бажаємо мати можливість створювати чудовий і оригінальний одяг для себе і своєї сім'ї. Але якщо вам буде вдаватися створювати модні та стильні речі, і ви будете отримувати справжнє задоволення від того, чим займаєтесь? Якщо коло "шитих" вами людей буде все більше зростати? Це й є початком того, що прийнято називати успіхом.

Розкривати таланти, навчати, надавати можливість практикуватися у вибраній сфері діяльності - головні завдання, які ставить перед собою Навчально-консультаційний центр "Ефект".

Центр запрошує на курси:
  • моделювання та пошиву жіночого, дитячого і чоловічого одягу;
  • кулінарного мистецтва - поварів, пекарів, кондитерів;
  • підготовки офіціантів, барменів, адміністраторів ресторану та готелю;
  • нігтьової естетики.
Навчально-консультаційний центр "Ефект" практикує навчання з використанням сучасних навчальних методик, велика увага приділяється практичним заняттям. Педагоги центру - досвідчені і кваліфіковані професіонали, які застосовують індивідуальний підхід до кожного учня.

Навчання в центрі "Ефект" може стати чудовою можливістю змінити ваше життя, подарувати вам спеціальність, яка буде надавати можливість реалізувати ваші амбіції та плани. 

Відгуки