Спеціалізоване науково-виробниче підприємство "Спринг Элемент"

Спринг Элемент - фото
вулиця Ильфа и Петрова, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Камін — це не тільки відмінний джерело тепла, але і стильне, затишне доповнення до інтер'єру. Камін дивовижним чином гармонійно вписується в найрізноманітніші за стилем приміщення, прикрашає їх.

Спеціалізоване науково-виробниче підприємство «Спрінг Елемент» — ексклюзивний представник провідного шведського виробника сучасних печей-камінів Keddy.

Наші менеджери допоможуть вам підібрати, встановити і запустити в експлуатацію такі вироби:

  • печі-каміни;
  • кам'яні легкі (350 кг) топки;
  • чавунні, ізразцові і камінні топки;
  • димоходи з кераміки.

«Спрінг Елемент» є виробником вогнетривких керамічних димоходів для печей, камінів і інших опалювальних приладів. Наші вироби відповідають вимогам пожежної безпеки, надійні, довговічні і естетичні. Ми дотримуємося строгих норм виробництва, гарантуючи нашим замовникам відмінну якість за доступною ціною.

Крім того, сфера діяльності підприємства «Спрінг Елемент» включає виробництво деталей (пружин) для потреб металургійної, хімічної промисловості, машинобудування та інших цілей. Працюємо за кресленнями замовників. Виготовляємо гвинтові, тарільчасті, телескопічні пружини. Для гвинтових пружин діаметр прутка може складати 1-50 мм, товщина тарільчастих пружин — 1-20 мм. 

Використовуємо якісні матеріали, сучасні виробничі технології і, головне, досвід і навички наших майстрів.

Відгуки