Успенский хостел

Успенский хостел - фото
провулок Успенский, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Шановні гості нашої красуні Одеси!

Ми любимо вас і створюємо все умови для того, щоб ви насолодилися найкращим у світі містом і прекрасно відпочили.

Тому пропонуємо вам один з найкращих варіантів відпочинку в Одесі - зручний Успенський хостел з атмосферою домашнього затишку.

Місцезнаходження - найвдаліше, в центральній частині міста, в приємно затишній, тихій вуличці. Всього 5 хвилин - і ви на Дерібасівській, Привозі, пляжі Ланжерон. А зручна транспортна розв'язка дозволить без проблем дістатися в будь-яке інше місце.

Зручності і приємності - номери для 2-4, а є і для 8 осіб. З кондиціонерами, ортопедичними матрацами, зручними диванами. На всій території хостелу - неутомливий WI-Fi. Гаряча вода - безперервно-цілодобово. І холодна теж. До ваших послуг - прекрасно-зручна спільна гостьова кімната і закликаюча до кулінарних подвигів кухня.

Додаткові приємності - у вартість входить користування надійним індивідуальним, закриваються на замок шафчиком. Ваші речі завжди під захистом!

Розваги і відпочинок - прекрасний внутрішній дворик, де можна провести час за чашкою чаю, кави, з кальяном. Для активних і спортивних - настільний теніс і бігова доріжка.

Ціни - найдоступніші, не лякають драконовськими запитами.

Охорона - найнадійніша.
 

Відгуки