Котеджне містечко "Сосновый берег"

Сосновый берег - фото
вулиця Южная дорога 3км (с. Фонтанка), 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

«Сосновий берег» - найкраще місце для життя в Одесі.

 Якщо Ви завжди помічали, що справжня цінність прихована в дрібницях і відчували, як оточення впливає на Ваш настрій і світосприйняття... Якщо Ви з тих, хто не шукає стандартні варіанти і кому не підходять однотипні будинки і нудне оточення... Зверніть увагу на котеджне містечко «Сосновий берег».

 

     Всього за 25 хвилин їзди від історичного центру Одеси синє узбережжя Чорного моря співається з заповідним лісом. І саме тут знаходиться котеджне містечко «Сосновий берег».  

  Придивіться! Справа - «зелені легкі» у вигляді заповідного лісу. Зліва - найчистіше море.  А по центру - Ваш будинок, який знаходиться у неповторному місці Одеси з безтурботною та надихаючою природою, нескінченними просторами та чудовими ландшафтами. Це ідеальне місце для  комфортного проживання тих, хто бажає жити  поруч з природою і при цьому не позбавляти себе переваг міського життя.

  У містечку панує спокійна атмосфера і Ваше життя тече в гармонії з навколишнім світом. Тут Ви живете комфортно і безтурботно, подалі від шумного натовпу і незнайомців.

  «Сосновий берег» - це не котеджне містечко, це образ життя. Образ життя в усьому! Справжній! Складається з непомітних, але не менш важливих деталей... складається з внутрішньої гармонії та вічних цінностей... Це місце, яке з 2003 року дарує своїм мешканцям можливість насолоджуватися чистим повітрям і отримувати задоволення від життя.

Відгуки