Кафе "Cоrleone Home"

Cоrleone Home - фото
вулиця Генерала Бочарова, 37/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Лише двері відділяють веселу і шумну Одесу від затишного куточка, проникнутого спокусою "мафіозної" сицилійської провінції і неповторними ароматами смачних страв.

Один крок - і ви потрапляєте в атмосферу живописного італійського містечка Корлеоне, визнаного в усьому світі столицею мафії.

Думаєте, якщо ви в Одесі, італійська мафія вам не загрожує?

Помиляєтеся! Вона загрожує!

Але у вигляді колоритного ресторанчика "Carleone Home" з інтер'єром, оформленим у старовинному стилі сицилійського комфорту, і найсмачнішою кухнею, яка вразить вас в саме серце.

Якщо раніше ресторан, що розташований в цьому приємно-живописному куточку Одеси, називався "Два товстунки", то зараз товстунки схудли і згадали про родичів свого сицилійського клану.

І повірте, мафіозі, при всій їхній зовнішній показній елегантності, брутальності, що здатна випромінювати небезпеку і страх, вони безкінечно вірні родинним цінностям (на їхнє розуміння), знають хист у розкішному комфорті і розкішній кухні.

А шеф-кухар ресторану "Carleone Home" знає хист, як у сицилійській кухні, так і в європейській і, звичайно ж, українській.

Так що, відчуйте себе протягом декількох годин страхітливими мафіозі, які разом із своїми панянками прийшли відпочити після успішно завершеного діла!

Відгуки