Школа "Кайт клуб Одесса"

Кайт клуб Одесса - фото
проспект Адмиральский, 33а, офіс 517
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Звісно, ви вже зрозуміли, що «Кайт клуб Одеса» – це справжня школа для тих, хто «захворів» кайтсерфінгом, а ще кайтбордингом, кайтбодісерфінгом, словом, кайтінгом. 

Що таке серфінг одесити знають з подушечки. А ось чому тут кайт, він же повітряний змій, вам дуже дохідливо розкажуть, пояснять, покажуть і назавжди «захворіють» в Кайт клубі Одеса. 

Якщо коротко, кайтбординг – не просто спорт, і не просто екстрим з викидом адреналіну. Кайтбординг – це особливе відчуття парення у повітрі, одночасної боротьби і злагоди, злиття в єдине ціле з такими потужними стихіями, як вода і вітер. 

Кого з радістю чекають у школі? 

Всіх, хто вирос і переріс вік 12 років. 

Що необхідно для кайтбордингу? 

Багато вільної води і сила вітру. 

Що зміниться, коли ви познайомитесь з кайтбордингом? 

Кардинально зміниться ваш спосіб життя. Ви навчитеся володіти своїм тілом, нестися по воді за повітряним змієм, зливатися в єдине ціле з вітром. Подолавати труднощі і невдачі, досягати результатів, досягнень, перемог, відчути смак непередаваних, колосальних за силою емоцій. 

Нарешті, станете членом команди одномислеників, які живуть екстримом, подорожують по світу, беруть участь у змаганнях, чемпіонатах, фестивалях, народжують і втілюють у реальність найсміливіші, божевільні, буйні, фантастичні мрії.

 

Відгуки