Магазин "Mobiland"

Mobiland - фото
вулиця Одария, 3
(Радиорынок, магазин П 23)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн10:00 - 14:00Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Ви можете сьогодні уявити своє існування, своє життя, спілкування з світом без такої "дрібниці", як мобільний телефон, смартфон та інші гаджети? 

Отож і ми - ні.

Ну, а якщо без гаджетів життя - не життя, то треба знати, де їх вигідно купити і швиденько відремонтувати, адже, ви розумієте, техніка має властивість "глючити" і "відмовляти". Також ми регулярно перевіряємо їх на міцність, роняючи, наступаючи, випадково кидаючи та проводячи інші, не найкорисніші для них експерименти. 

Отже, вам обов'язково потрібно дізнатися про магазин "Mobiland", в якому допоможуть відремонтувати і відновити працездатність мобільних телефонів і привести до життя представників технічної сім'ї Apple. 

Наша впевненість в якісному ремонті високого рівня базується на наявності в "Mobiland" спеціального обладнання, чітко відладженого технологічного процесу і головне, вмілої роботі кваліфікованого персоналу. 

Тут же можна придбати новий або ж б/в, але чітко виконуючий свої обов'язки телефон, а також різноманітні аксесуари, оберігають, прикрашають життя телефонів і радують їх власників.

Відгуки