Ясновидящая, парапсихолог Дарья

Ясновидящая, парапсихолог Дарья - фото

Інформація

Знаєте, до ясновидящих, парапсихологів, гадалок та інших людей, наділених даром, можна ставитися по-різному. 

Хтось скидається скептично, хтось не втомлюється з цього приводу насміхатися і іронізувати, хтось взагалі не бажає чути про них настільки наполегливо… 

А для когось такі люди, як ясновидяща, парапсихолог Дар'я – остання надія, якщо хочете, порятунок, а часом саме та людина, яка допоможе розібратися у собі, своїй проблемі і, головне, утримає від необхідного, не дозволить крокнути в безодню… 

Ви ж самі знаєте, які кульбіти нам часом робить життя, створюючи такі ситуації, що навіть вишукані й сльозливі телесеріали відпочивають. 

Ситуації складаються так, що, здається, наче життя зайшло в тупик, виходу немає і розплутати цей клубок неможливо ніколи. 

Звичайно, ми звикли, що можна пожалітися улюбленій подрузі (якщо така існує і не в статусі головної злодійки), або поплакати на грудях матері (не завжди найкращий варіант через вік і свої проблеми). Стало модним скаржитися на всіх і вся у соціальних мережах, просячи поради та підтримку. 

Тільки ось допоможе чи не допоможе…

Люди – вони різні, і далеко не завжди з добром і правильною порадою… 

А Дар'я, вміє не тільки співпереживати, а й реально бачити проблему в кожній конкретній ситуації. І навіть, коли вам здається, що все складно, заплутано, безвихідно, вона зможе поставити правильний діагноз і надати, реально, професійну допомогу. 

Рішати вам…

 

Відгуки