Поліграфія "Dekor aquacity Odessa"

Dekor aquacity Odessa - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Поліграфія, як ви добре знаєте, може бути різною. 

Це і всілякі візитки, листівки, буклети, папки, каталоги, блокноти, фірмові бланки, календарі, пластикові картки, наклейки, пакети, конверти і т.д.  

Але ми хочемо вам представити цілком незвичайну поліграфію - «Dekor aquacity Odessa».

Чому вона незвичайна? 

Тому що поліграфія цього підприємства займається творчістю в троха іншій, як видно з назви, декоративній площині, оскільки тут займаються такою технологією як: 

  • Об'ємно-декоративне покриття, яке називається аквапринтом, інмержійною друкарською технікою, а також декоруванням 3D, що представляє собою технологію нанесення на будь-які тверді поверхні і матеріали (метал, дерево, пластик, скло, кераміка) структур, що абсолютно зовнішньо ідентичні. Наприклад, натуральне дерево, камінь або метал, шкіри тварин, камуфляж і інші структури.
  • Захисно-декоративне покриття, придатне для поверхонь будь-якої геометричної форми, що складається з одного матеріалу або мультишарове, лакофарбове, плівкове і комбіноване. 

Запитаєте, де затребувані подібні покриття? 

Для дизайнерського оформлення автомобілів і мотоциклів, катерів і літаків, будь-якої електроніки і гаджетів, меблів, зброї і всього, що захочете зробити унікальним, незвичайним і стильним.

Відгуки