Кальянна-бар "No Pasaran"

No Pasaran - фото
вулиця Пастера, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 03:00Без перерви

Інформація

Смачний кальян і чудовий настрій — запорука прекрасного проведення часу у компанії друзів.

Якщо для цих цілей ви віддасте перевагу кальян-бару «No Pasaran», ви точно не прогадаєте. Ми працюємо до останнього клієнта, а це означає, що ви можете забути про час і насолоджуватися смачними, різноманітними і високоякісними, димними кальянами. Величезний асортимент тютюну дозволяє знайти улюблений смак навіть самим вимогливим і вибагливим любителям кальяну.

Але ж не тільки кальян допомагає нам відпочити і розслабитися. Вашій увазі пропонуємо широкий вибір алкогольних і безалкогольних напоїв, смачних коктейлів, цікавих закусок.

Особливу увагу ви приділили інтер'єру закладу — «No Pasaran» вражає гостей сучасною, стильною обстановкою, зручністю та висококласним рівнем обслуговування.

У нас можна чудово провести тематичне свято, зустрітися з друзями і близькими людьми, поспілкуватися в розслабляючій і спокійній атмосфері, відпочити і набратися сил.

Що вигідно відрізняє «No Pasaran» від інших подібних закладів? Ми працюємо виключно для вашого задоволення і релаксу, надаємо актуальні і якісні розваги.

Чекаємо справжніх поціновувачів диму.

Відгуки