Кав'ярня "ЧаёКофеёк"

ЧаёКофеёк - фото
вулиця Елисаветинская, 6
+38 (048) 795-95-18 (единая справочная)
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,08:00 - 18:00Без перерви
Вихідний
вулиця Торговая, 26
(рынок "Новый", павильон №Ф-3, В-22)
+38 (094) 952-25-18 (единая справочная)
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,08:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Любите ви каву так само, як її любимо ми?

А можливо, ви на боці чайних фанатів?

В будь-якому випадку, вам варто відвідати наші затишні кав'ярні "ЧаёКофеёК".

Ми варимо чудову, ароматну каву і заварюємо справжній чай для людей, які цінують кожну хвилину життя, насолоджуються нею і не готові до компромісів в питаннях якості.

Що у нас можна придбати? Пропонуємо чай і каву з кращих плантацій світу на роздріб, аксесуари для кави і чаювання: кружечки, чашки, термоси і термокружки та інше.

Готуємо смачні і оригінальні, гарячі і холодні напої в асортименті (залежно від пори року).

Рекомендуємо спробувати натуральний фруктовий чай - легкий, корисний, смачний і ароматний, він подарує вам чудовий настрій. Чашка натурального какао зігріє, підбадьорить і підніме настрій у дощовий день. Обліпиховий чай допоможе імунітету справитися з сиротливістью осені. Вишневий глінтвейн - це просто феєрія смаку - і зігріє, і закружить голову своїм пряним ароматом.

Любителі кави оцінять наш еспресо. Ми варимо каву тільки зі свіжезобсмажених зерен, професійно зібраних разом, у вигляді суміші з кількох видів 100% арабіки - створюють незабутній смак і тривалу приємну післясмаку. Для шанувальників східної кави - ми зваримо вам натуральну турецьку каву в джезві. Кава латте або фраппе, капучіно або ароматизована кава без кофеїну - ми готові дивувати і очаровувати наших відвідувачів, дарувати їм хвилинки відпочинку і задоволення.

Заходьте в "ЧаёКофеёК" - придбавайте смачні напої там, де їх насправді цінують і люблять.

Відгуки