Будівельна компанія "Градос"

Градос - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Здається б, що нового можна розповісти про таку будівельну компанію, як «Градoс»? 

Все, як положено: проектують, будують, реконструюють, консультують.

Але, в даному випадку «на долоні» далеко не все, оскільки професіонали «Градас» взяли курс на бережливу будівництво, приділяють найпильнішу увагу та ставлять на передній план проблему енергоефективності, пожежної та екологічної безпеки. 

Що являє собою бережливе будівництво

Насправді, це швидкорозвиваючеся перспективне напрямок менеджменту, управлінська стратегія в галузі якості будівельних робіт.

Його ціль – вирішення хронічних проблем у сфері будівництва, керуючись принципами бережливого виробництва на всіх етапах будівельних робіт.

Причому, особлива увага приділяється скороченню простоїв, втрат, збоїв на всіх етапах і ділянках будівельно-виробничого процесу.

Сюди також належать такі хронічні «хвороби» будівельної сфери, як низька продуктивність, постійно страждаюча якість будівельної продукції, невисокий рівень кваліфікації працівників, відхилення від дотримання норм, вимог охорони праці, безпеки, навколишнього середовища та інших проявів будівельного хаосу. 

І, як ви зрозуміли, взявши курс на бережливе будівництво, компанія орієнтується, перш за все, на розв'язання проблем енергоефективності, пожежної та екологічної безпеки.

Відгуки