Metro Plus

Metro Plus - фото

Інформація

Чарівна Грузія заманює та привертає тисячі туристів з різних куточків світу. І це не дивно. Адже тут — чарівна природа, унікальні пам'ятки архітектури, гори, чисті річки, привітні мешканці, а також, національна кухня, яка варта окремих похвал. М'ясо та овочі, різноманітна випічка, десерти, вина — все це і багато іншого дозволяє пізнати справжнє гастрономічне задоволення.

Звичайно, можна кожного року відвідувати цю дивовижну країну як турист. Але будівельна компанія «Metro Plus» пропонує більш привабливий варіант — придбайте житло в Грузії і ви зможете в зручний для вас час відвідувати цю країну. Крім того, покупка нерухомості — відмінне і дуже вигідне капіталовкладення.

Українська будівельна компанія «Metro Plus» спеціалізується на будівництві, продажу та оренді житлової та курортної нерухомості в Одесі, а також, у місті Батумі. Ми будуємо нерухомість за сучасними проектами, контролюємо етапи спорудження, вибираємо якісні матеріали та строго дотримуємося технологій. Наша нерухомість — поєднання стилю, відмінного дизайну та надійності.

Ставши власником нерухомості від «Metro Plus», ви зможете відпочивати в курортних містах Грузії і України, а також, здавати апартаменти в оренду, маючи непогані доходи.

Переваги такого придбання очевидні:

  • якщо ви вирішите здійснювати покупку, ми організуємо для вас поїздку в Грузію — вже там ви зможете оцінити нерухомість та прийняти рішення;
  • необов'язково постійно перебувати в Грузії, щоб здавати свої апартаменти — ми надамо послуги посередника і зможемо керувати ними від вашого імені, для цього у нас розроблено зручний онлайн сервіс;
  • туристична привабливість Грузії зростає щороку, а це означає, що буде зростати кількість туристів, відповідно — ваші доходи.

Крім продажу та оренди курортної та житлової нерухомості, компанія «Metro Plus» пропонує послугу виготовлення пересувних модульних металоконструкцій різних розмірів і функціонального призначення. Наші можливості дозволяють створювати конструкції, які можна використовувати в якості офісів, центрів продажів, магазинів, кафе, дачних будиночків, точок продажу фастфуду та багато іншого.

«Metro Plus» користується відмінною репутацією в ділових колах, гарантує чесний, професійний та відповідальний підхід до справи, має великий досвід роботи.

www.coastal.org.ua по  мобільних конструкціях www.zmgk.pro по Батумі апартаменти  www.apartbatumi.com  продаж ресторану  в готелі Батумі ***

Відгуки