Ресторан "Mellophone"

Mellophone - фото
вулиця 25-й Чапаевской дивизии (Дмитрия Инглези), 15б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Ви бажаєте відволіктися від щоденної метушні, зануритися у світ розкішного свята, насолодитися вишуканою кухнею та просто чудово провести вільний час? У цьому випадку вас вітає ресторан «Mellophone». Гармонія сервісу та тактовного обслуговування, провідні акорди авторської кухні, акомпанемент розкішної атмосфери — оркестр під назвою «Mellophone» звучить згуртовано й гармонійно, задовольняючи запити вимогливих гостей.

Запрошуємо відвідати ресторан «Mellophone», щоб пообідати з сім'єю або зустрітися з друзями, приємно й невимушено провести вечір, спробувати смачні страви.

В банкетному залі ресторану «Mellophone» ви можете відсвяткувати день народження або весілля, ювілей або корпоративний святковий захід — наш персонал допоможе організувати свято на найвищому рівні, врахує найдрібніші деталі і забезпечить високий рівень сервісу.

Ми намагаємося забезпечити різноманітний і цікавий дозвілля для наших відвідувачів. До вашої уваги — караоке, різноманітні настільні ігри, інші розваги, які піднімуть настрій і відволікнуть від повсякденних клопотів.

Ресторан «Mellophone» працює 24 години.

А також, практикуємо доставку їжі — оцініть цю зручну можливість у холодний морозний день.

Ми чекаємо вас в ресторані «Mellophone» — приходьте і відчуйте смак розкішного відпочинку.

Відгуки